1037069.jpg

Lauantaina käytiin harjoittelemassa taas hakua. Reippaasti Eppu lähti hienot liivit vinossa etsimään ensimmäistä ukkoa metsästä, kun tiedossa oli broileripullia ja juustoa :) Ja kuten kuvasta näkyy niin ukkokin löytyi ;)

1037073.jpg

Toinen ukkokin löytyi ja taas oli tiedossa broileripullia ja juustoa.. Reippaasti Eppu lähtee jo metsään etsimään, hienosti on siinä suhteessa edistynyt, kun eka kerralla ei menty muutamaa metriä pitemmälle..

1037077.jpg

Kokeiltiin neljä eri kertaa ja joka kerta Eppu lähti reippaasti etsimäään ja ukotkin löytyivät :) Nenän käyttö Epulla ei vieläkään ole hallinnassa, mutta jospa sekin pikkuhiljaa alkaisi sujua..Näyttäisi ainakin siltä, että Eppu kyllä hommasta tykkää, ainakin kun on aina odotettavissa metsässä herkkuja :))

1037642.jpg

"Ukkonakin" on kiva olla kun välillä pääsee ihailemaan maisemia puusta käsin :) Nompan ukko kiipesi puuhun ja kyllähän Nomppa hyvin selvitti tämänkin, ensin meinasi mennä "sormi suuhun" mutta hyvinhän Nomppa ukon löysi yläilmoistakin :))) Kyllä hakuilu on sitten kivaa puuhaa ;)))