Käytiin toissailtana Ukoskan metsässä tekemässä koirille makkarajälkeä. Serillekin tehtiin oma jälki, jotain virikettä piti keksiä kun Seriltä on lenkkeily kielletty ainakin toistaiseksi. Muutama viikko sitten Seri satutti oikean takajalkansa, ristisiteet löystyivät, onneksi eivät sentään menneet poikki. Piti taas singota jonkun linnun perään pihalla, sitä ei muisteta että ikä tekee tepposensa ;) Nyt neljän Cartophen-pistoksen jälkeen jalka näyttäisi olevan suht. kunnossa, ainakaan kävellessä ei huomaa, eikä tuo Serin tahtia kyllä näytä hillitsevän.

Eppu lähti innossaan metsään, meinasi kyllä unohtua mitä sinne mentiin tekemään ;))

1722382.jpg

Johan muistui mieleen, että ai niin ne nakit piti etsiä......

1722383.jpg

Lisää nakkeja :))

1722386.jpg

Nakit sitten hotkaistiin sellaisella vauhdilla, että meinasi mennä väärään kurkkuun, sitä piti sitten kakistella ja alkoi hirveä ruohon hotkiminen, en ole koskaan nähnyt Epun syövän ruohoa siihen tahtiin, siitä ei meinannut loppua tulla ollenkaan... No senhän saattoi sitten arvata että, sitä oksennetaan jossain vaiheessa, eli niinpä sitten tehtiin iso kökkö kokonaisia ruohoja ja kokonaisia nakinpaloja sänkyyn päiväpeitolle... Eikun petivaatteet pesuun...

1722389.jpg

Sitten oli Serin vuoro. Eipä terrieri mikään tyhmä ole, ahne kun on pääsi heti juonesta kiinni ja jälki mentiin vauhdilla :)))

1722395.jpg

Jee, vielä lisää nakkeja, tämähän on kiva metsä ;))

1722401.jpg

Tänne pitää päästä toisenkin kerran .....

1722404.jpg

Tää oli hieno juttu, Serillekin jotain virikettä ja puuhaa muutakin kuin telkkarin katselu ;))) En kyllä olis uskonu, että Seri tuosta vaan laitettiin jäljelle ja heti hoksas mikä on homman nimi, ei mikään tyhmä papparainen :))

Jees, aarre löytyi, oikein pikku kupillinen nakkeja :)))

1722407.jpg