Perjantaina suunnattiin auton nokka kohti Jyväskylää ja Suolahtea. Keli ei ollut mikään paras mahdollinen ja Kangasniemen jälkeen muuttuikin tosi huonoksi, pyrytti oikein kunnolla. Pari hirveäkin seisoi keskellä tietä, mutta älysivät sentään siirtyä tien sivuun :) Lievestuoreen jälkeen onneksi pahin pyry lakkasi ja loppumatka olikin kohtalaisen hyvä ajaa. Suolahdella Eppua odottivat Emppu-iskä ja Kassu, sekä "kauneushoitola Riikka" ja Epusta tehtiinkin oikein edustava seuraavaa päivää varten :)

1091067.jpg

Lauantai-aamuna lähdettiin sitten suuntaamaan kohti Jyväskylää. Äänekoskelta haettiin kyytiin Hiippa Epun "seuraksi". Hiippa ei kylläkään ollut kovin otettu Epun lähentelyistä ;) Loppumatkan sankari sitten murjottikin kun ei seura kelvannut. Näyttelypaikalla Eppu käyttäytyi suhteellisen mallikkaasti, makoili uudessa kevythäkissään tyytyväisenä odotellen omaa esiintymisvuoroaan. Käytiin Riikan kanssa juoksuttamassa Eppua tyhjässä kehässä vuoronperään, jotta saatiin liika intoilu kuriin. Eppu oli nyt toista kertaa avoimessa luokassa ja liikkui tällä kertaa Riikan kanssa todella hyvin kehässä, näytti siltä että nautti esiintymisestä täysin rinnoin :) Seisomisessa on vielä parantamisen varaa, ei oikein vielä jaksa olla kovin kauaa paikoillaan ja tietenkin etsi minua kehän laidalta...ERI tuli, muttei sijoitusta tällä kertaa ja todella hyvät arvostelut :)))

1091024.jpg

Ostoksillakin piti tietenkin käydä ja mukaan tarttui kummallekin koiralle oikein muhkeat pedit, vaikkakaan eivät oikein taida kelvata, Eppu on kerran pitänyt sitä päänalusena, mutta eipä muuten näytä oikein kiinnostavan. Serin sain yksi ilta kokeilemaan ja koiruus nukkuikin siinä jonkin aikaa, mutta taisi jäädä siihen yhteen kertaan....No kunhan tulee kunnon pakkaset niin saattaahan se olla että lämmin peti alkaa houkutella :))

1091033.jpg